Изпратете ни съобщение в чат или ни пишете тук:

Снимка, показваща първи резултати в класиране в резулатите в Google, благодарение на оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Поръчайте генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Пример с Butika.bg: топ резултати за 1 месец. Нашите генеративно оптимизирани SEO текстове доказано работят. Изберете план и ни изпратете съобщени за кои страници искате да направим генеративна оптимизация на текстове за вашия уебсайт

Изберете SEO План ›

SEOexpert.bg

Вижте още за постигане на по-високи резултати в Google с генеративна оптимизация от SEOexpert.bg

Повече информация за интелигентна СЕО отимизация на сайтове от SEOexpert.bg

SEO на бъдещето от SEOexpert.bg

Генеративна оптимизация за търсачки

Добре дошли в SEOexpert.bg - лидер в SEO услуги, предоставяйки високотехнологични решения за оптимизация на уеб сайтове. Нашата мисия е да помогнем на бизнесите да постигнат по-високо класиране в Google през 2024 година, чрез иновативни AI технологии и Generative Engine Optimization (GEO).

Какво е Generative Engine Optimization (GEO)?

Генеративна оптимизация на търсачки (GEO) е иновативен подход, който използва изкуствен интелект за проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание, което е релевантно и ангажиращо, както за аудиторията, така и най вече за алгоритмите на Google и други генеративни търсачки като ChatGPT, Bing Chat, BgGPT и Gemini. GEO е много повече от SEO - това е следващото ниво на оптимизация и включва:

 • Персонализирани стратегии: Всеки бизнес, с който работим, получава индивидуален подход и персонализирани решения.
 • Оптимизация на съдържание: С всеки SEO план, създаваме уникални и качествени текстове, които не само привличат, но и задържат вниманието.
 • Дълбок анализ на данни: Използваме най-новите AI технологии за анализ на големи обеми данни и откриване на възможности за подобрение.

Как On-Page SEO помага за по-добро класиране в Google?

On-Page SEO или оптимизиране на съдържанието, се фокусира върху подобряване на вътрешните елементи на уебсайта ви, за да постигане на по-добра видимост в резултатите на търсачките. Тази услуга включва:

 • Оптимизация на метаданни: Създаваме привлекателни и прецизно дефинирани заглавия и мета описания.
 • Ключови думи и вътрешни линкове: Интеграция на ключови думи и вътрешни линкове за по-добра навигация и ориентир на Google ботовете.
 • Подобряване на съдържанието: Писане на нови, уникални SEO-оптимизирани текстове за страници, продуктови описания, категории и СЕО блог постове.

Тези техники са доказано ефективни и могат да помогнат и на вас да се класирате по-високо в Google, привличайки повече органичен трафик и потенциални клиенти към вашия сайт.

Предимствата на SEOexpert.bg

Експертен екип

Нашият екип от SEO професионалисти има богат опит и знания в областта на On-Page СЕО оптимизацията. Ние разбираме как работят търсачките през 2024 година и как да ви помогнем да постигнете по-голям успех.

Иновативни решения

Ние инвестираме в най-новите професионални технологии и се обучаваме непрекъснато, за да предложим на нашите клиенти най-добрите решения.

Индивидуален подход

Всеки бизнес е уникален и заслужава персонализирани решения и свой SEO план. Ние създаваме стратегии, които са специално адаптирани към вашите цели. Създаваме обучени лично за вашите нужди AI модели, чрез които в дълбочина анализираме и разгръшаме процеса на оптимизация. 

Услуги, които предлагаме

 • On-Page SEO: Оптимизация на съдържанието, метаданните и структурата на вашия уебсайт.
 • SEO одит и анализ: Подробен анализ на вашия уебсайт с препоръки за оптимизация.
 • Проучване на ключови думи: Идентификация на най-подходящите ключови думи и фрази за вашия бизнес.
 • Писане на SEO текстове: Създаване на качествени и уникални текстове за страници, продуктови описания, категории и блог постове.
 • Вътрешна линк оптимизация: Подобряване на вътрешната структура за по-добра навигация и индексиране.
 • Генеративна оптимизация (GEO): Използване на AI в процеса на проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание.

Възползвайте се от нашите планове

SEOexpert.bg предлага избор на подходящ SEO план за оптимизиране на съдържание в сайтове, които са съобразени с нуждите на различни бизнеси. Независимо дали сте стартиращ онлайн магазин или вече наложен бранд, ние имаме подходящия план за вас. Нашите СЕО планове включват:

 • SEO Старт: С 5-10 GEO оптимизирани текста, включващ проучване на пазарна ниша и конкуренция, анализ на фрази за търсения и ключови думи, подбор на теми и създаване на СЕО блог постове, продуктови описания или описания на страници и категории, вътрешен линк билдиг и пълен набор от мета атрибути към всеки текст.
 • SEO Опти: С 11-30 GEO оптимизирани текста, включващ всички услуги от SEO Старт на по-ниски цени + СЕО одит, анализ на данни, препоръки за оптимизация.
 • SEO Прайм: С над 30+ GEO оптимизирани текста, предлагащ всички услуги от SEO Опти на по-ниски цени + персонализирани препоръки за СЕО стратегия.

Всеки SEO план за On-Page оптимизация, включва детайлно проучване на ключови думи, оптимизация на съдържание, линк билдинг и много други услуги. Изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди и ни позволете да ви помогнем да достигнете нови върхове в онлайн пространството.

Как да се свържете с нас?

Ако имате въпроси или искате да научите повече за нашите услуги - използвайте формата за контакти, изпратете ни имейл на info@seoexpert.bg или ни изпратете съобщение в чата. Нашият екип ще се радва да ви помогне с безплатна консултация и как да работим заедно за по-високо класиране в Google.

SEOexpert.bg е професионалният партньор в ерата на новото ниво на генеративна и SEO оптимизация. С нашите модерни AI инструменти и персонализирани СЕО решения, ние помагаме за по-високи резултати и увеличаване на видимост в търсачките. Пишете ни и ще се радваме заедно да изберем да обсъдим с кой SEO план да започнете, за да вдигнем и вашият сайт по-високо в Google. 

Изберете своя SEO План | Цени

Повишете класирането на своя сайт с генеративна оптимизация от SEOexpert.bg

SEO Старт
5-10 (GEO) генеративно оптимизирани текста
17 лева на 100 думи.
 • Проучване на пазарна ниша и конкуренция.
 • Анализ на фрази за търсения и ключови думи.
 • Подбор на теми и създаване на СЕО блог постове, продуктови описания или описания на страници и категории.
 • Вътрешен линк билдинг.
 • Пълен набор от мета атрибути към всеки текст.
SEO Опти
11-40 (GEO) генеративно оптимизирани текста
14 лева на 100 думи.
 • Всички услуги от SEO Старт на по-ниски цени + безплатен SEO одит с включени анализ на данни и персонализирани препоръки за цялостна on-page оптимизация.Изпратете ни съобщение още сега за уточняване на план за по-високо класиране на вашия уеб сайт.

SEO Прайм
30+ (GEO) генеративно оптимизирани текста
12 лева на 100 думи.
 • Всички услуги от SEO Опти на прайм цена.


Изпратете ни съобщение още сега за уточняване на план за по-високо класиране на вашия уеб сайт.

 • Работим с предплащане по фактури по банков път.
 • Цените са към бизнеси и без ДДС.
 • Препоръки за дължина на текстове за продуктови описания: Нека бъдат минимум 500 думи за добро индексиране на оптимизираните текстове.
 • Препоръки за по-високо класиране на GEO блог постове - нека те бъдат над 1000-2000 думи, за да се индексират оптимално добре.
 • Препоръки за генеративно оптимизирани текстове за главни страници на менюта, категории и под категории - нека бъдат от 1000+ думи.

  (Колкото по-дълги са текстовете, толкова повече можем, натурално да ги наситим с ключови думи, които алгоритмите на търсачките да разпознаят и да извеждат напред в класирането.)
 • Всички текстове са уникални, качествени и персонализирани с уникално генеративно оптимизирано съдържание към най-новите AI алгоритми на Google и други генеративни търсачки, като Gemini, BgGPT, Bing Chat и ChatGPT.
 • Изпратете ни съобщение по кои ключови думи искате да повишим и вашето класиране
Снимка, показваща как Keranova.org постигна забележителни резултати още през първите седмици с нашите генеративно оптимизирани SEO текстове.

Нов пример! Поръчайте генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Тук виждате как вдигаме и тази категория за магазин за обзавеждане за бани Keranova.org. Примерът е за повишаване на класирането по ключови думи, само за 1 седмица, след качване на генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Изберете план и поръчайте в съобщение за кои страници искате да създадем GEO текстове и за вашият уебсайт

При пазаруване в Keranova.org имате
6% отстъпка с промокод: SEOexpert

Изберете SEO План ›

Направихме нашия сайт в Shopify - възползвайте се и вие

Искате да стартирате свой уеб сайт и онлайн магазин? Препоръчваме ви като нас, да използвате Shopify - модерната платформа, която предлага включен хостинг, SSL сертификат, модерен дизайн и плъгини, интеграция за сигурни плащания и всичко необходимо за успешен бизнес. 

Пишете ни за детайли за изграждане на уеб сайт/онлайн магазин и за вас. Свържете се с нас и нека заедно направим вашия сайт модерен, стилен и видим в топ модерната платформа - Shopify