Минималистично изображение за статия в сайта на експертите за СЕО генеративна оптимизация - SEOexpert.bg - статията е за за Amazon Web Services (AWS) обяви инвестиция от $230 милиона в генеративни AI стартъпи.

Amazon инвестира $230 милиона в генеративни AI стартъпи

Amazon инвестира $230 милиона в генеративни AI стартъпи

Amazon Web Services (AWS) обяви инвестиция от $230 милиона в генеративни AI стартъпи. Това ще подпомогне новото поколение компании да разработват иновации и да навлизат на пазара по-бързо.

Инвестиция в генеративни AI

AWS, дъщерна компания на Amazon.com, Inc., обяви, че ще подпомогне стартиращи компании по целия свят за ускоряване на създаването на генеративни AI приложения. Това ще осигури AWS кредити, менторство и обучение, за да подпомогне използването на изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML) технологии.

AWS Generative AI Accelerator

Част от новия ангажимент ще финансира втория етап на AWS Generative AI Accelerator, програма, която предоставя до $1 милион в кредити за всяка от най-добрите 80 ранни стартъпи, които използват генеративен AI за решаване на сложни предизвикателства. Програмата предлага практически експертни съвети и достъп до водещи технологии като Amazon SageMaker, AWS Trainium и AWS Inferentia2.

Ползи за стартиращите компании

Стартиращите компании могат да използват AWS кредити за достъп до AWS изчислителни, съхранителни и базови технологии. Това включва и Amazon Bedrock, който улеснява и обезопасява разработката на генеративни AI приложения. Участниците ще имат възможност да получат експертни сесии от NVIDIA и да се присъединят към програмата NVIDIA Inception, която поддържа иновативни стартъпи.

Успехи от първия етап

Първият етап на AWS Generative AI Accelerator вече показа значителни успехи. Пример за това е Leonardo.AI, който намали разходите за инференции с 60% и увеличи скоростта на инференция на езикови модели с до 35%. Програмата също така предостави важни бизнес и технически съвети, които оформиха продукта и стратегията на компанията.

Очаквания от бъдещето

AWS ще обяви избраните стартъпи за втория етап на 10 септември, а програмата ще започне на 1 октомври с лични сесии в кампуса на Amazon в Сиатъл. Всички 80 участващи компании ще бъдат поканени да представят своите решения на потенциални инвеститори, клиенти и партньори през декември на re:Invent 2024 в Лас Вегас.

Заключение

AWS продължава да подкрепя иновациите в областта на изкуствения интелект чрез своята програма Generative AI Accelerator. Тази инвестиция от $230 милиона е още един пример за ангажимента на Amazon да подпомага стартиращи компании и да ускорява технологичния напредък.

Научете повече за AWS Generative AI Accelerator и всичко, което Амазон › обяви

За повече новини и информация за технологични иновации, следете още за нови статии в нашия блог AI Tech Новини и споделете с приятели! Следвайте ни във Facebook тук и в Instagram тук.

Назад

Генеративна оптимизация от SEOexpert.bg

Повече информация за интелигентна СЕО отимизация на сайтове от SEOexpert.bg

SEO на бъдещето от SEOexpert.bg

Генеративна оптимизация за търсачки

Добре дошли в SEOexpert.bg - лидер в SEO услуги, предоставяйки високотехнологични решения за оптимизация на уеб сайтове. Нашата мисия е да помогнем на бизнесите да постигнат по-високо класиране в Google през 2024 година, чрез иновативни AI технологии и Generative Engine Optimization (GEO).

Какво е Generative Engine Optimization (GEO)?

Генеративна оптимизация на търсачки (GEO) е иновативен подход, който използва изкуствен интелект за проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание, което е релевантно и ангажиращо, както за аудиторията, така и най вече за алгоритмите на Google и други генеративни търсачки като ChatGPT, Bing Chat, BgGPT и Gemini. GEO е много повече от SEO - това е следващото ниво на оптимизация и включва:

  • Персонализирани стратегии: Всеки бизнес, с който работим, получава индивидуален подход и персонализирани решения.
  • Оптимизация на съдържание: С всеки SEO план, създаваме уникални и качествени текстове, които не само привличат, но и задържат вниманието.
  • Дълбок анализ на данни: Използваме най-новите AI технологии за анализ на големи обеми данни и откриване на възможности за подобрение.

Как On-Page SEO помага за по-добро класиране в Google?

On-Page SEO или оптимизиране на съдържанието, се фокусира върху подобряване на вътрешните елементи на уебсайта ви, за да постигане на по-добра видимост в резултатите на търсачките. Тази услуга включва:

  • Оптимизация на метаданни: Създаваме привлекателни и прецизно дефинирани заглавия и мета описания.
  • Ключови думи и вътрешни линкове: Интеграция на ключови думи и вътрешни линкове за по-добра навигация и ориентир на Google ботовете.
  • Подобряване на съдържанието: Писане на нови, уникални SEO-оптимизирани текстове за страници, продуктови описания, категории и СЕО блог постове.

Тези техники са доказано ефективни и могат да помогнат и на вас да се класирате по-високо в Google, привличайки повече органичен трафик и потенциални клиенти към вашия сайт.

Предимствата на SEOexpert.bg

Експертен екип

Нашият екип от SEO професионалисти има богат опит и знания в областта на On-Page СЕО оптимизацията. Ние разбираме как работят търсачките през 2024 година и как да ви помогнем да постигнете по-голям успех.

Иновативни решения

Ние инвестираме в най-новите професионални технологии и се обучаваме непрекъснато, за да предложим на нашите клиенти най-добрите решения.

Индивидуален подход

Всеки бизнес е уникален и заслужава персонализирани решения и свой SEO план. Ние създаваме стратегии, които са специално адаптирани към вашите цели. Създаваме обучени лично за вашите нужди AI модели, чрез които в дълбочина анализираме и разгръшаме процеса на оптимизация. 

Услуги, които предлагаме

  • On-Page SEO: Оптимизация на съдържанието, метаданните и структурата на вашия уебсайт.
  • SEO одит и анализ: Подробен анализ на вашия уебсайт с препоръки за оптимизация.
  • Проучване на ключови думи: Идентификация на най-подходящите ключови думи и фрази за вашия бизнес.
  • Писане на SEO текстове: Създаване на качествени и уникални текстове за страници, продуктови описания, категории и блог постове.
  • Вътрешна линк оптимизация: Подобряване на вътрешната структура за по-добра навигация и индексиране.
  • Генеративна оптимизация (GEO): Използване на AI в процеса на проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание.

Възползвайте се от нашите планове

SEOexpert.bg предлага избор на подходящ SEO план за оптимизиране на съдържание в сайтове, които са съобразени с нуждите на различни бизнеси. Независимо дали сте стартиращ онлайн магазин или вече наложен бранд, ние имаме подходящия план за вас. Нашите СЕО планове включват:

  • SEO Старт: С 5-10 GEO оптимизирани текста, включващ проучване на пазарна ниша и конкуренция, анализ на фрази за търсения и ключови думи, подбор на теми и създаване на СЕО блог постове, продуктови описания или описания на страници и категории, вътрешен линк билдиг и пълен набор от мета атрибути към всеки текст.
  • SEO Опти: С 11-30 GEO оптимизирани текста, включващ всички услуги от SEO Старт на по-ниски цени + СЕО одит, анализ на данни, препоръки за оптимизация.
  • SEO Прайм: С над 30+ GEO оптимизирани текста, предлагащ всички услуги от SEO Опти на по-ниски цени + персонализирани препоръки за СЕО стратегия.

Всеки SEO план за On-Page оптимизация, включва детайлно проучване на ключови думи, оптимизация на съдържание, линк билдинг и много други услуги. Изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди и ни позволете да ви помогнем да достигнете нови върхове в онлайн пространството.

Как да се свържете с нас?

Ако имате въпроси или искате да научите повече за нашите услуги - използвайте формата за контакти, изпратете ни имейл на info@seoexpert.bg или ни изпратете съобщение в чата. Нашият екип ще се радва да ви помогне с безплатна консултация и как да работим заедно за по-високо класиране в Google.

SEOexpert.bg е професионалният партньор в ерата на новото ниво на генеративна и SEO оптимизация. С нашите модерни AI инструменти и персонализирани СЕО решения, ние помагаме за по-високи резултати и увеличаване на видимост в търсачките. Пишете ни и ще се радваме заедно да изберем да обсъдим с кой SEO план да започнете, за да вдигнем и вашият сайт по-високо в Google. 

Ползите от генеративна SEO оптимизация от SEOexpert.bg!

По-високо класиране в резултатите на търсачките

В дигиталната ера, GEO генеративната оптимизация на търсачки е основен компонент за успеха на всеки уеб сайт и онлайн магазин. С развитието на AI и новите технологии, генеративната SEO оптимизация от SEOexpert.bg предлага иновативни решения за подобряване на онлайн видимостта. Тази услуга комбинира изкуствения интелект с най-добрите СЕО практики, за да предостави качествено, уникално и релевантно съдържание.

Какво е (GEO) генеративна SEO оптимизация?

Генеративната оптимизация използва AI технологии за прецизиране на съдържание, оптимизирано за новите алгоритми на Google и генеративните търсачки на ChatGPT, Claude, BgGPT и Gemini. То включва:

  • Анализ на ключови думи: AI идентифицира най-ефективните ключови думи.
  • Прецизиране на съдържание: Оптимизира уникални и релевантни текстове.
  • Оптимизация на метаданни: Включва мета атрибути като заглавия и описания.

Ползите от СЕО генеративно оптимизиране

1. Уникално и качествено съдържание

Генеративното оптимизиране осигурява уникално съдържание, което отговаря на изискванията на новите генеративни търсачки и ангажира потребителите. Това намалява риска от дублирано съдържание и подобрява класирането.

2. Повишена ефективност

AI инструментите ускоряват процеса на създаване на съдържание, позволявайки по-чести обновления и актуализации. Редовното обновяване и добавяне на нови оптимизирани текстове е ключово за поддържане на високо класиране в търсачките!

3. Таргетиране на ключови думи

Задълбоченият анализ на ключови думи гарантира, че съдържанието е насочено към релевантни и ефективни ключови думи, привличайки повече органичен трафик.

4. Комплексна оптимизация

Генеративната оптимизация от SEOexpert.bg включва цялостна услуга: създаване на съдържание, оптимизация на метаданни, вътрешен линк билдинг и други SEO елементи.

Защо и вие да изберете SEOexpert.bg?

SEOexpert.bg предлага персонализирани решения за ефективно генеративно оптимизациране, съобразено с нуждите и целите на вашия бизнес. Изберете своя SEO план. С нашите GEO услуги ще подобрите видимостта на уебсайта си, ще привлечете повече трафик и ще увеличите конверсиите. Разгледайте нашите SEO планове и цени тук и ни пишете, за да започнем възможно най-скоро работа по вашата СЕО стратегия.

Заключение

Генеративна оптимизация е бъдещето на SEO. С GEO услугите на SEOexpert.bg можете да се възползвате от всички предимства на тази иновативна технология. Пишете ни още сега и подобрете видимостта на вашия уеб сайт или онлайн магазин с генеративна оптимизация от SEOexpert.bg!

Изпратете ни съобщение в чат или ни пишете тук:

Направихме нашия сайт в Shopify - възползвайте се и вие

Искате да стартирате свой уеб сайт и онлайн магазин? Препоръчваме ви като нас, да използвате Shopify за всякакъв тип сайтове. Модерната платформа, която предлага включен хостинг, SSL сертификат, модерен дизайн и плъгини, лесен за ползване админ панел, интеграция за сигурни плащания и всичко необходимо за успешен бизнес. 

Пишете ни за детайли за изработка на сайт/онлайн магазин и за вас. Изпратете ни съобщение и нека заедно направим вашия сайт модерен, стилен и видим с топ модерната платформа Shopify