Снимка, показваща първи резултати в класиране в резулатите в Google, благодарение на оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Поръчайте генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Пример с Butika.bg: топ резултати за 1 месец. Нашите генеративно оптимизирани SEO текстове са ефективни. Изберете план и ни изпратете съобщени за кои страници искате да направим генеративна оптимизация на текстове за вашия уеб сайт

СЕО планове и цени | Изберете своя SEO план

Повишете класирането на своя сайт с генеративна оптимизация от SEOexpert.bg

SEO Старт
5-10 (GEO) генеративно оптимизирани текста
17 лева на 100 думи.
 • Проучване на пазарна ниша и конкуренция.
 • Анализ на фрази за търсения и ключови думи.
 • Подбор на теми и създаване на СЕО блог постове, продуктови описания или описания на страници и категории.
 • Вътрешен линк билдинг.
 • Пълен набор от мета атрибути към всеки текст.
SEO Опти
11-40 (GEO) генеративно оптимизирани текста
14 лева на 100 думи.
 • Всички услуги от SEO Старт на по-ниски цени + безплатен SEO одит с включени анализ на данни и персонализирани препоръки за цялостна on-page оптимизация.Изпратете ни съобщение още сега за уточняване на план за по-високо класиране на вашия уеб сайт.

SEO Прайм
30+ (GEO) генеративно оптимизирани текста
12 лева на 100 думи.
 • Всички услуги от SEO Опти на прайм цена.


Изпратете ни съобщение още сега за уточняване на план за по-високо класиране на вашия уеб сайт.

 • Работим с предплащане по фактури по банков път.
 • Цените са към бизнеси и без ДДС.
 • Препоръки за дължина на текстове за продуктови описания: Нека бъдат минимум 500 думи за добро индексиране на оптимизираните текстове.
 • Препоръки за по-високо класиране на GEO блог постове - нека те бъдат над 1000-2000 думи, за да се индексират оптимално добре.
 • Препоръки за генеративно оптимизирани текстове за главни страници на менюта, категории и под категории - нека бъдат от 1000+ думи.

  (Колкото по-дълги са текстовете, толкова повече можем, натурално да ги наситим с ключови думи, които алгоритмите на търсачките да разпознаят и да извеждат напред в класирането.)
 • Всички текстове са уникални, качествени и персонализирани с уникално генеративно оптимизирано съдържание към най-новите AI алгоритми на Google и други генеративни търсачки, като Gemini, BgGPT, Bing Chat и ChatGPT.
 • Изпратете ни съобщение по кои ключови думи искате да повишим и вашето класиране
Снимка, показваща как Keranova.org постигна забележителни резултати още през първите седмици с нашите генеративно оптимизирани SEO текстове.

Поръчайте генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Магазин за бани Keranova.org постигна забележителни резултати за още и още продуктови категории през първите седмици с нашите генеративно оптимизирани SEO текстове. Изберете план и ни изпратете съобщение за кои страници от вашия уеб сайт искате да създадем генеративно оптимизирани текстове за вас

При пазаруване в Keranova.org имате
6% отстъпка с промокод: SEOexpert

SEOexpert.bg

Вижте още за постигане на по-високи резултати в Google със SEO генеративна оптимизация от SEOexpert.bg

Повече информация за интелигентна СЕО отимизация на сайтове от SEOexpert.bg

SEO на бъдещето от SEOexpert.bg

Генеративна оптимизация за търсачки

Добре дошли в SEOexpert.bg - лидер в SEO услуги, предоставяйки високотехнологични решения за оптимизация на уеб сайтове. Нашата мисия е да помогнем на бизнесите да постигнат по-високо класиране в Google през 2024 година, чрез иновативни AI технологии и Generative Engine Optimization (GEO).

Какво е Generative Engine Optimization (GEO)?

Генеративна оптимизация на търсачки (GEO) е иновативен подход, който използва изкуствен интелект за проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание, което е релевантно и ангажиращо, както за аудиторията, така и най вече за алгоритмите на Google и други генеративни търсачки като ChatGPT, Bing Chat, BgGPT и Gemini. GEO е много повече от SEO - това е следващото ниво на оптимизация и включва:

 • Персонализирани стратегии: Всеки бизнес, с който работим, получава индивидуален подход и персонализирани решения.
 • Оптимизация на съдържание: С всеки SEO план, създаваме уникални и качествени текстове, които не само привличат, но и задържат вниманието.
 • Дълбок анализ на данни: Използваме най-новите AI технологии за анализ на големи обеми данни и откриване на възможности за подобрение.

Как On-Page SEO помага за по-добро класиране в Google?

On-Page SEO или оптимизиране на съдържанието, се фокусира върху подобряване на вътрешните елементи на уебсайта ви, за да постигане на по-добра видимост в резултатите на търсачките. Тази услуга включва:

 • Оптимизация на метаданни: Създаваме привлекателни и прецизно дефинирани заглавия и мета описания.
 • Ключови думи и вътрешни линкове: Интеграция на ключови думи и вътрешни линкове за по-добра навигация и ориентир на Google ботовете.
 • Подобряване на съдържанието: Писане на нови, уникални SEO-оптимизирани текстове за страници, продуктови описания, категории и СЕО блог постове.

Тези техники са доказано ефективни и могат да помогнат и на вас да се класирате по-високо в Google, привличайки повече органичен трафик и потенциални клиенти към вашия сайт.

Предимствата на SEOexpert.bg

Експертен екип

Нашият екип от SEO професионалисти има богат опит и знания в областта на On-Page СЕО оптимизацията. Ние разбираме как работят търсачките през 2024 година и как да ви помогнем да постигнете по-голям успех.

Иновативни решения

Ние инвестираме в най-новите професионални технологии и се обучаваме непрекъснато, за да предложим на нашите клиенти най-добрите решения.

Индивидуален подход

Всеки бизнес е уникален и заслужава персонализирани решения и свой SEO план. Ние създаваме стратегии, които са специално адаптирани към вашите цели. Създаваме обучени лично за вашите нужди AI модели, чрез които в дълбочина анализираме и разгръшаме процеса на оптимизация. 

Услуги, които предлагаме

 • On-Page SEO: Оптимизация на съдържанието, метаданните и структурата на вашия уебсайт.
 • SEO одит и анализ: Подробен анализ на вашия уебсайт с препоръки за оптимизация.
 • Проучване на ключови думи: Идентификация на най-подходящите ключови думи и фрази за вашия бизнес.
 • Писане на SEO текстове: Създаване на качествени и уникални текстове за страници, продуктови описания, категории и блог постове.
 • Вътрешна линк оптимизация: Подобряване на вътрешната структура за по-добра навигация и индексиране.
 • Генеративна оптимизация (GEO): Използване на AI в процеса на проучване, анализ, структуриране и оптимизация на съдържание.

Възползвайте се от нашите планове

SEOexpert.bg предлага избор на подходящ SEO план за оптимизиране на съдържание в сайтове, които са съобразени с нуждите на различни бизнеси. Независимо дали сте стартиращ онлайн магазин или вече наложен бранд, ние имаме подходящия план за вас. Нашите СЕО планове включват:

 • SEO Старт: С 5-10 GEO оптимизирани текста, включващ проучване на пазарна ниша и конкуренция, анализ на фрази за търсения и ключови думи, подбор на теми и създаване на СЕО блог постове, продуктови описания или описания на страници и категории, вътрешен линк билдиг и пълен набор от мета атрибути към всеки текст.
 • SEO Опти: С 11-30 GEO оптимизирани текста, включващ всички услуги от SEO Старт на по-ниски цени + СЕО одит, анализ на данни, препоръки за оптимизация.
 • SEO Прайм: С над 30+ GEO оптимизирани текста, предлагащ всички услуги от SEO Опти на по-ниски цени + персонализирани препоръки за СЕО стратегия.

Всеки SEO план за On-Page оптимизация, включва детайлно проучване на ключови думи, оптимизация на съдържание, линк билдинг и много други услуги. Изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди и ни позволете да ви помогнем да достигнете нови върхове в онлайн пространството.

Как да се свържете с нас?

Ако имате въпроси или искате да научите повече за нашите услуги - използвайте формата за контакти, изпратете ни имейл на info@seoexpert.bg или ни изпратете съобщение в чата. Нашият екип ще се радва да ви помогне с безплатна консултация и как да работим заедно за по-високо класиране в Google.

SEOexpert.bg е професионалният партньор в ерата на новото ниво на генеративна и SEO оптимизация. С нашите модерни AI инструменти и персонализирани СЕО решения, ние помагаме за по-високи резултати и увеличаване на видимост в търсачките. Пишете ни и ще се радваме заедно да изберем да обсъдим с кой SEO план да започнете, за да вдигнем и вашият сайт по-високо в Google. 

Генеративна оптимизация за онлайн магазин: Пътят към успеха

Уникално съдържание с GEO: Защо е важно за SEO?

Интелигентната генеративната оптимизация е бъдещето на SEO и е ключов фактор за успеха на всеки онлайн магазин. Тя започва с професионалните услуги на SEOexpert.bg - ние използваме най-новите AI технологии за подобряване на класирането на вашия електронен магазин. Генеративната оптимизация включва използване на изкуствен интелект за прецизиране на уникално съдържание, което е не само релевантно и ангажиращо за потребителите, но и предпочитано от алгоритмите на търсачките.

Какво е генеративна оптимизация (GEO)?

Generative engine optimization (GEO) е иновативен подход за по-високо класиране в търсачките, в които се използват модели на изкуствен интелект, обучени да разпознават и анализират най-подходящото съдържание от вашия онлайн магазин. GEO позволява на бизнеса да предостави качествено съдържание, което се харесва на Google и други генеративни търсачки като ChatGPT, BgGPT, Claude и Gemini.

Основни предимства на генеративна оптимизация

 • Подобряване на класирането: Изкуственият интелект анализира и оптимизира съдържанието ви така, че да бъде по-лесно разпознаваемо от алгоритмите на търсачките.
 • Уникално съдържание: Интелигентната генеративната оптимизация създава текстове, които са уникални и висококачествени, ангажиращи аудиторията.
 • По-висока видимост: Оптимизираното съдържание води до по-висока видимост и по-голям органичен трафик към вашия онлайн магазин.

Услуги, включени в GEO от SEOexpert.bg

 • On-Page оптимизация: Подобряване на метаданните и структурата на текстовете във вашия уебсайт.
 • SEO одит: Подробен анализ на текущото състояние на вашия сайт с препоръки за подобрения.
 • Проучване на ключови думи: Избор на най-подходящите ключови думи за вашия бизнес.
 • Създаване на генеративно оптимизирано СЕО съдържание: Генериране на качествени текстове за блог постове, продуктови описания, описания за главни страници и категории.
 • Вътрешна линк оптимизация: Подобряване на вътрешната структура за по-добра навигация и индексиране от търсачките.

Генеративната оптимизация е ключът към успеха на вашия онлайн магазин. Със SEOexpert.bg, вие получавате персонализирани и професионални SEO услуги, които ще повишат класирането и видимостта на вашия електронен магазин.

Пишете ни още сега и постигнете високи резултати с генеративно оптимизирани текстове.

 

Какво прави генеративната оптимизация толкова ефективна?

Интелигентната генеративната оптимизация се различава от традиционното SEO по своята способност да създава динамично и персонализирано съдържание. Ето някои ключови аспекти, които правят GEO толкова ефективна:

Анализ и адаптация в реално време

Професионално направената генеративна оптимизация използва мощни AI алгоритми, които могат да анализират и адаптират съдържанието в реално време. Това означава, че при качване на генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg, вашият онлайн магазин винаги ще бъде в крак с най-новите тенденции и алгоритми на търсачките.

По-добро таргетиране на аудиторията

С GEO можете да създадете съдържание, което е точно насочено към вашата целева аудитория. Изкуственият интелект анализира поведението на потребителите и помага за създаване на текстове, които отговарят на техните нужди и интереси, което увеличава вероятността от конверсии и ангажираност.

Персонализирано съдържание за различни платформи

Една от големите предимства на експертната генеративна оптимизация е възможността да се създаде персонализирано съдържание за различни платформи. Това включва не само оптимизация за търсачки, но и създаване на текстове за социални мрежи, блогове, описания за вдигане на главни страници, продуктови описания и други.

Интеграция с други SEO стратегии

Професионалната генеративна оптимизация работи отлично в комбинация с други SEO стратегии. Тя е интегрирана с традиционни методи като On-Page SEO, вътрешен линк билдинг и проучване на ключови думи, за да постигнете максимални резултати.

Структуриране на съдържанието

Структурирането на съдържанието е важен аспект на генеративната оптимизация. AI алгоритмите могат да организират текста по начин, който е лесен за навигация и разбиране както за потребителите, така и за търсачките. Това включва използване на заглавия, подзаглавия, списъци и други елементи, които подобряват четивността и ангажираността.

Примери за успех с генеративната оптимизация

Много онлайн магазини вече са постигнали значителни успехи с помощта на генеративна оптимизация. Един от тези примери е онлайн магазин за обзавеждане за бани, който постигна топ позиции в Google още през първите две седмици след внедряване на GEO текстове. Трафикът към сайта се увеличи значително, което доведе до повишени продажби и ангажираност на потребителите.

Друг пример е сватбен онлайн магазин, който постигна първи позиции в Google и голямо увеличение на трафика само за три месеца благодарение на генеративната оптимизация от SEOexpert.bg. Тези резултати показват, че GEO не само подобрява видимостта на сайта, но и води до реални бизнес резултати.

Експертната GEO оптимизация е мощен инструмент, който може да трансформира вашия онлайн магазин. Със SEOexpert.bg, вие получавате достъп до най-новите AI технологии и персонализирани SEO стратегии, които ще ви помогнат да доминирате в търсачките. Възползвайте се от възможността да подобрите класирането и видимостта на вашия онлай магазин с генеративно оптимизирани текстове.

 

Какво да очаквате от генеративната оптимизация?

Повишена видимост в търсачките

Генеративната оптимизация ви помага да се отличите в конкурентния свят на онлайн търговията. С помощта на напреднали AI алгоритми, вашият уебсайт ще бъде оптимизиран по такъв начин, че да привлече повече органичен трафик. Това означава, че вашите продукти и услуги ще бъдат по-лесно откриваеми от потенциалните клиенти, което води до увеличаване на продажбите и печалбите.

Персонализирано съдържание за максимален ефект

С GEO от SEOexpert.bg, вие получавате съдържание, което е не само уникално, но и напълно съобразено с вашата целева аудитория. Това включва създаване на текстове, които отговарят на специфичните нужди и интереси на вашите клиенти. По този начин, вие не само подобрявате класирането си в търсачките, но и увеличавате ангажираността на посетителите на сайта.

Интеграция с гласово търсене

Една от най-новите тенденции в SEO е оптимизацията за гласово търсене. Генеративната оптимизация включва и това, което означава, че вашият сайт ще бъде подготвен да отговори на въпросите на потребителите, зададени чрез гласови асистенти като Google Assistant и Siri. Това увеличава шансовете ви да се класирате високо при гласови търсения, които стават все по-популярни.

Доказани резултати и успехи

SEOexpert.bg има множество примери за успех с генеративната оптимизация. Нашите клиенти редовно докладват за подобрено класиране в търсачките. С доказани методи и персонализирани стратегии, ние гарантираме, че ще видите реални резултати от инвестицията си в SEO.

Защо да изберете SEOexpert.bg?

SEOexpert.bg е лидер в сферата на генеративната оптимизация. С нашия опит и познания в областта на AI и SEO, ние предлагаме услуги, които са съобразени с най-новите тенденции и изисквания на търсачките. Нашите клиенти получават не само подобрено класиране, но и цялостна подкрепа и консултации за постигане на високи резултати.

Оптимизирайте със SEOexpert.bg

Генеративната оптимизация е ключът към успеха на вашия онлайн магазин. С SEOexpert.bg, вие получавате достъп до най-новите AI технологии и персонализирани SEO стратегии, които ще ви помогнат да доминирате в търсачките. Подобрете класирането и видимостта на вашия сайт с генеративно оптимизирани текстове. Пишете ни още сега и постигнете високи резултати с професионално направени генеративни текстове от SEOexpert.bg.

Скрийншот, показващ прогрес в позициите на ключови фрази, по които сео експертите от SEOexpert правят генеративно оптимизирани текстове

Нов пример! Поръчайте генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Тук виждате как вдигаме и тази категория за магазин за обзавеждане за бани Keranova.org. Примерът е за повишаване на класирането по ключови думи, само една седмица, след качване на генеративно оптимизирани текстове от SEOexpert.bg

Изберете план и поръчайте в съобщение за кои страници искате да създадем GEO текстове и за вашият уебсайт

При пазаруване в Keranova.org имате
6% отстъпка с промокод: SEOexpert

Направихме нашия сайт в Shopify - възползвайте се и вие

Искате да стартирате свой уеб сайт и онлайн магазин? Препоръчваме ви като нас, да използвате Shopify - модерната платформа, която предлага включен хостинг, SSL сертификат, модерен дизайн и плъгини, интеграция за сигурни плащания и всичко необходимо за успешен бизнес. 

Пишете ни за детайли за изграждане на уеб сайт/онлайн магазин и за вас. Свържете се с нас и нека заедно направим вашия сайт модерен, стилен и видим в топ модерната платформа - Shopify